Monday, October 31, 2005

jump in - jump out

(bilderna ar tagna av Viktor)






hej pa er!
dags for annu en uppdatering.
imorgon aker jag och vitor valdigt tidigt till NZ. det ska bli valdigt spannande och vi ser verkligen framemot det, det trakiga ar att det ar varsta feta Halloweenfesten istan ikvall och vi har int tid att ga! skandal men men sa kan det ga.

idag har vi haft grymt trevligt och vi har varit pa Taronga zoo som ar en av varldes storsta djurparker och jag skulle inte bli forvanad om det ar en av de basta . det var sjukt trevligt och otroligt modernt och otroligt valskott. vi sag massa coola australiensiska djur och vi blev tillockmed platade med en livslevande koala.
djurskotaren sa att kolan sover ca 20 timmar om dygnet och att vi inte skulle forvanta oss formycket, men bara efter en minut inne i buren borjade det handa action, det lilla ulliga gradjuret oppnade plosligt sina ogon och borjade klia sig! mitt framfor min kamera, trydligen ett riktigt scoop som fastnat pa film! dar ser man!

en annan hit var att fa knalla omkring i en stor djungel dar massa wallabies (mini kangerur) hoppade omkring i det fria. vi var i djurparken under de varmaste timmarna och jag solbrannde mina armar och ena sidan av fejan (den dar inte luggen ligger pa, saklart)

det ar verkligen trakigt att var vistelse i sydney skall ta slut nu men vi tanker forsoka komma tillbax sa fort som attan! eller man vet ju inte hur NZ blir, kanske ar det tillockmed battre!

igar traffade viktor jag jag forresten en mycket trevlig hollandare som visade sig vara mycket valbevandrad i musik och rock, vi hade ett mycket trevligt samtal och det visade sig oxa att killes favvoband var Vive La Fete, dar ser man.

det hander massa grejerhela tiden men jag tanker inte skriva sa mycket mer idag faktiskt utan forsoka att lagga upp lite bilder ifran var resa. jagaterkommer nar jag ar i N Z och hoppas da ha lite mer ork att skriva!

kul med alla era inlagg, ta hand om er!

2 comments:

Anonymous said...

kul att ni e så flitiga på era uppdateringar. underbart med lite sköna bilder oxå så man får sig en skymt av drömstan. schyssta bilder du tar Viktor. gott med zoot även fast det ej e min grej. ni verkar ju ligga på latsidan direkt. Edward en riktig svenne bränna e ej att underskatta. hoppas ni får lika kul i NZ. Saknar er som ni vet. Många kramar Lotta

Anonymous said...

Hej eddie !

Kul att läsa om eran resa. Ni verkar ha det riktigt bra. Hoppas att det fortsätter så. Jag håller med om att koalor är coola. Vet du varför de sover så mycket ? Eftersom de endast äter eucalyptysblad blir de dåsiga och måste sova mycket, väldigt mycket. Det tycker jag är coolt.
Ha det !