Monday, November 07, 2005

Ich heisse Strupsi! Wauf Wauf!!

Lite bilder fran Nya Zeeland!

viktor leker mekaniker nar bilen blir for varm!


en bild fran poupou springs, varldens renaste vatten enligt tester!


En typsik bild fran den vastra sidan av sydon..

Var utsikt fran vardagsrummet i var lilla lya..

Yo folks!

igar var vi ute med var eminenta guide Erica som visade oss runt i lite naturreservat i narheten utav Nelson. Vi var uppe i otroligt hoga berg och kollade pa varldes klaraste och renaste vatten i poupou springs. vackert stalle. de gamla kallorna har varit heliga religiosa platser for maouri-folket och visst var det en speciell kansla att fa vandra in i skogen och se dessa bubblade kallor.
vi stannade aven till i en hippie hala langst kusten dar alla europeer over 50+ som fortfarande stenhart tror pa Flower Power hanger. Golden Bay. Vackert stalle med fantastiska strander.

pa vagen tillbaka til Nelson mitt uppe i de mest otillgangliga bergen , mil fran narmsta hus sag vi en liten hund komma springade pa vagen. hunden var nagonslags korsning med en JackRussel och nagot annat. Erica stannade bilen och genast hoppade den trevliga lilla vovven in. Vi lamnade sedan av honom hos en tant som tog hand om djur som kommit bort (tror vi).

ikvall ska vi forsoka styra upp en barbecue pa stranden men vi far val se hur det gar.
vi ar iallafall sa glada att vi far hanga har i nelson i vart fantastiska hus med varldes vackraste utsikt. folk ar verkligen vanliga i detta landet!

topplistan:
1. Var guide Erica (nastan kusligt street och bushsmart)
2. Nelson (staden ar ju sa otroligt mysig!)
3. BRMC (deras skiva Howl ar ju lysnade!)

nerelistan:
1. Humlor och fjarlillar! (ar stora JAS-plan har, inte kul att fa en san i skallen nar de kommer i full fart!)

4 comments:

Anonymous said...

HALLOJ !!
Måste bara ge er ännu en eloge för att ni är så duktiga och uppdaterar bloggen så ofta. Trodde att det skulle rinna ut i sanden efter ett par uppdateringar men ni har verkligen överträffat er själva...Här hemma är det ju natuligvis lika grått som det brukar vara så här års, men annat är det ju där ni är. Göttit. Nu ska jag luncha hastigt och....// FRED!!!

Anonymous said...

heeeeej =)... ååh vad härligt det låter att ni har det, men här hemma händer det oxå äventyr må jag säga.. kom hem från coldplay just.. edward du skulle varit med.. helt underbart, fantastiskt och helt sagolikt.. jag kan inte säga i ord hur det var men jag e helt betagen.. sen skulle vi hem mitt i natten me bilen so, vi åkte med (magda o wilborg var inte med, hade lämnat dom i sthlm men jag åkte med alexandra o hennes pals) bilen gick sönder mitt ute i buschen och där var vi klockan 2 på natten och ringde bärgningsbil. killen var så snäll, helt otrolig så vi hängde med honom till hans jobb och satt o drack kaffe till klockan 6 på morgonen, sedan körde han oss eftersom bilden fick skrotas till tågstationen.. där fick vi sitta i fem timmar o vänta på närmsta busss om skulle ta oss till en annan lite byhåla och efter 2 timmars bussfärs kom vi till en station där vi tog tåget hem till götet som tog oss 4 timmar.. jag säger bara oh my god.. har inte sovit på 31 timmar nu.. lite seeeg, men vi hörs broder o hälsa the gang.. hihi kraaaam syster yster

Anonymous said...

Heeey! måste hålla med din syrra om att coldlay var utanför vad som kan beskrivas med ord..=) men hörni, jag var i en liten klädaffär sthlm o dom spelade nån skiva som påminde om allt möjligt, ed harcourt, dylan mm.. o den va så bra så jag var tvungen att fråga va det var för nått. BRMC´s howl visade det sig, haaa;) verkligen asbra var den ju.. men men, härlig utsikt o väder ni har där era muppar, o personlig guide o allt annat man kan önska... så avundssjuk man blir. Jag ska till london 5:e dec föresten, skulle inte du mä det eddie? ah men fortsätt o ha det fantastiskt sagolikt så ska väl jag dra o packa upp min väska.. vi hörs. KRAAAM (till er båda förstås) // Sofia

Anonymous said...

Hejsan!
Ni verkar hinna med mkt ballt. Allt från festandes, möten, storstad och natur. Vad mer kan man önska sig?
Rätt milt här hemma för höst, men det kanske kommer lagom till när ni kommer hem. Vore lite komiskt tycker jag.
Hämtade ut biljetterna idag Edward, de sitter så fint där på kylen.
Kramar Lotta