Tuesday, November 14, 2006

Tjabba
Visst har det varit rätt lite med grymma bra band och konserter i höst. iallafall i göteborg, och inte verkar det bli speciellt mycket bättre kommande vår. det är väldigt synd. tur iallafall att det finns några ljuspunkter att se framemot.
här är några jag tänkte gå och kolla på :

Kaizers Orchestra Trädgår´n 17 nov
Eastpak Antidote Tour Chalmers Kårhus 25 nov
Nick Oliveri Sticky Fingers 28 nov 20.00
Woven Hand Sticky Fingers 2 dec 20.00
Laibach Sticky Fingers 6 dec 20.00
The Thermals Pusterviksbaren 13 dec 21.00
Chuck Berry Lisebergshallen 26 jan 19.30
Kris Kristofferson Konserthuset 18 mar 19.30

Nine inch Nails annexet sthlm 8 april

annars har de senaste dagarna varit helt otroligt roliga. hade en fantastiskt rolighelg med födelsekalas eftersom min flickvän Lotta fyllde 30! vi hade två fester på samma dag, en för släkt och sedan en lång galen en för bara vänner. det var väldigt kul.
i veckan ska jag fösöka styra upp rätt mycket. har mycket att skriva för tidningen http://www.muzic.se/ och för http://www.uniquegeneration.com/. håller dessutom på att mixa en av mina senaste liveshower (den från café avskalat). målet är att den ska släppas som en liveskiva inom en snarframtid.

har just nu fått en ny spelning inbokad. på favvostället Café kungsgatan i Lysekil. det kommer bli riktigt riktigt kul. det är alltid så roligt att spela hos Mia och Co.! Denna gång följer även min sidekick Jacques med och värmer upp publiken ännu en gång.
Kul att det är så många som kollar i bloggen! tack för er support!vi hörs snart igen!
tack! / Eddie W

ps. förresten vill passa på att rekommendera en mycket bra och stark film. "Shot the Dogs" handlar om den etniska rensningen och folkmorden i Rwanda. mycket bra och lärorik film. hyr/köp/ladda ner denna filmen! ds.

No comments: