Tuesday, October 31, 2006

Oj oj oj vilken trevlig och händelserik helg det har varit. Spelningen i söndags var toppen! Ett grymt stort tack till den trevliga personalen på Wanselius café samt till Jacques som ville öppna upp åt mig och framförallt TACK till alla ni underbara vänner som kom och kollade och stöttade!
Det var otroligt hur vackert och intensivt alla lyssnade och supportade oss som spelade. väldigt kul att man dessutom börjar känna igen en del som kommer och lyssnar. men kom fram nästa gång och prata lite med mig, det hade varit kul =)

jag var faktiskt lite nervös inför denna spelningen eftersom jag framförde två helt nya låtar. det gick dock väldigt bra och många gillade speciellt den nyskriva låten "Bless". Ska bara få lite mer cash och tid så ska jag spela in den i en riktig studio.

Det var länge sedan jag skrev i bloggen men det ska bli toppenkul att börja skriva igen och kunna dela med mg utav mina tankar och ideer. självklart är det frittfram för er alla att kommentera och skriva i min blogg. hade varit väldigt uppskattat att höra era kommentarer.

Så vad händer i veckan?
Jo på torsdag spelar Johnossi på trädgårn och på fredag Deltahead på oceanen och på lördag spela våra favorit göteborgare Oholics. Som sagt mycket bra musik denna veckan.

Läste oxå att Nine inch nails kommer till Sverige i början utav februari. Det kommer bli grymt bra! Beam me up scotty!

hörs imorgon!
kram / Eddie W

bra musik:
www.muzic.se
bra band:
www.oholics.com
vill du veta vad som händer i gbg?:
www.djungeltrumman.se
köpa biljetter till konserter?:
www.ticnet.se