Tuesday, February 12, 2013

Rockstar eller roller pig?Jag blev för några veckor sedan kontaktad av Partille Tidning. Dom ville göra en intervju med mig, prata lite om mitt handikapp och om min musik.

Självklart tycker jag det är roligt att få uppmärksamhet för det jag faktiskt gör men jag har gjort ganska många intervjuer vid det här laget och jag kan säga att dom alltid har en förmåga att skilja sig ganska markant från varandra.

Just därför är det lite läskigt att tacka ja till att göra en intervju med just en tidning. Det är så mycket som ska klaffa mellan dig och den som intervjuar. Vad kommer personen i fråga att fokusera på och vad tycker just journalisten är värt att lyfta fram? Är det dig som person och din energi som är intressant eller kommer du bli ännu en snyfthistoria med någon taskig bild där du ser ut som en ”roller pig” med stora glansiga tårfyllda ögon? Jag vet inte hur dom gör men på något sätt kan tidningarna alltid få fram sådana bilder om dom känner för det. Photoshop antar jag.

Men denna gången blev det faktiskt riktigt bra och jag tackar Johanna Lundström för detta. Kul att hon var så insatt i musiken att hon till och med visste vilka Bauhaus var.
Respect sister!

Läs artikeln här:
Hårdare i sin skörhet

Foto: Johanna Lundström