Saturday, May 25, 2013

All you do is talk


Oj, vilka veckor jag haft på sistonde.

Mycket jobb och många föreläsningar vilket självklart är fantastiskt kul. Förutom alla föreläsningar håller dessutom jag och min flickvän på att renovera en lägenhet vi köpte förra månaden. Att renovera är en ny erfarenhet för mig och jag slutar aldrig att förvånas över hur mycket putsdamm som kan lagras i ett par jeans. Tyvärr hinner jag inte skriva lika mycket i bloggen men jag hoppas ni har överseende med detta.

I går var jag och höll ett föredrag tillsammans med Bo Harringer på Burgårdens gymnasium. Först visades Bo´s film ”Att se bortom hindren” där jag medverkar. Efter filmen hade vi ett litet snack med publiken. Det är alltid lika givande att få prata och diskutera med publiken och det är häftigt att se med egna ögon hur saker jag tar för givet i livet kan betyda så mycket för andra och vise versa.

Vill ni se det stycke där jag medverkar i filmen finns länken här:

Tack alla ni som var där!

Idag håller jag ett nytt föredrag på Aspen Rotary Club i Lerum inför ett läger i sommar som skall ge funktionshindrade barn och ungdomar en chans att lära sig att segla trots sina fysiska svårigheter. Ett grymt initiativ som jag såklart gärna vill vara med att stötta. (Även om jag själv kanske inte är seglartypen)Det ska i alla fall bli mycket spännande! Är du sugen att segla? Kolla in deras sida: http://www.lerumaspenrk.se/

Vet du någon förening eller skola eller något annat passande tillfälle för ett föredrag, tveka inte att höra av er så kanske jag kan komma bort och snacka eller bara riva av ett par låtar!


Nästa vecka kommer jag posta ännu ett utdrag ifrån boken jag håller på att skriva, till dess.

Tack för att ni finns och stöttar. Tillsammans kan vi peppa varandra!

Kram / Eddie